D-Future Fitness Curved Wood Löpband

  • 2,583.86 EUR

Ta din löpning till nästa nivå med vårt intuitiva och miljövänliga löpband! Nu kan du återskapa känslan av att springa utomhus utan att behöva ansluta till elnä

I lager
Share
Article Number: 565

Ta din löpning till nästa nivå med vårt intuitiva och miljövänliga löpband! Nu kan du återskapa känslan av att springa utomhus utan att behöva ansluta till elnätet. Din hastighet styrs direkt av hur snabbt du springer oavsett om du vill ta en avslappnad promenad eller köra på med ett intensivt löp-pass så kommer detta hållbara löpband i stark furu kommer att hjälpa dig att nå dina mål. Med sin enkla design kan du fokusera på det som verkligen betyder något - din träning. 

Curved löpband förbränner du ca 30% mer än vanliga löpband med motor eftersom du är din egen motor.

LCD skärm: Spåra alla nödvändiga träningsdata: hastighet, tillryggalagd sträcka, förbrända kalorier den har ett ställ där du kan ställa din mobil eller padda.

Löpyta: 165x44cm 

Byggd med en fantastisk, naturlig ram av furu miljövänlig ingen el behöver inte kopplas in som möjliggör intuitiv träning så att du kan lyssna på din kropp med jämn och konsekvent rörelse. Display för att spåra din utveckling minimalistisk design så att du kan fokusera på det som är viktigast - träningen. Har hjul så det lätt kan flyttas.


Utomhuslöpningsupplevelse inomhus så kan du ta del av träningens alla fördelar, samtidigt som du njuter av den vackra och eleganta designen som passar in i vilket kontor,hotell, hem som helst. Skickas från fabrik sjöfrakt 40 dagar.

Fabrik garanti 2 år vi har direkt kontakt med tillverkaren mer gym produkter kommer upp under veckan.

CE och ISO9001 Certification

Produktstorlek 175x75x145cm Paketstorlek 180x77x60cm Hopfällbar Justering av stångvinkel enligt manualen matt bredd 48-50cm Material för bälte Förstärkt nylon + mjukvarumaterial Bruttovikt (G.W) 150 kg Nettovikt (N.W) 123 kg Maxbelastning 120 kg Funktion Styrketräning Fitnessutrustning och hemmagym