Cykelram väska West Biking

  • 44.32 EUR

Vattentät Cykelramväska för telefon som är tillverkad av nedbrytbar miljövänlig plast och TPU-material, utrustad med dubbel dragkedja hård och hållbar, skaksäke


I lager
Del
Varenummer: 180

Vattentät Cykelramväska för telefon som är tillverkad av nedbrytbar miljövänlig plast och TPU-material, utrustad med dubbel dragkedja hård och hållbar, skaksäker och icke-deformerande, perfekt kompatibel för mobiltelefonen under 7.4 tum.

【Stort utrymme】2 lit 

Cykelns främre ramväska har tillräckligt med utrymme för långa turer, rymmer många saker i. telefon, glasögon, handskar, , energigel, reparationssatser, nycklar, plånbok etc. Reflekterande tejp på båda sidor av vår cykelväska håller din nattursäkerhet effektivt.

Pekskärm med hög känslighet.

TPU transparent pekskärmsfodral med kardborreband inuti, den här cykeltelefonväskan är utmärkt för att hålla din telefon stabil och låta dig se skärmen tydligt och använda din smarta telefon utan att ta ut den medan du cyklar, till exempel GPS-drift, använda Strava och kartor, svara på telefonen etc. Det är ett bra sätt att se din aktivitet när du använder kartor på en åktur.

Justerbara kardborreband och Enkel installation.

De 3 kardborrebanden, justerbara för att passa olika storlekar cykel främre ramar. Den kan greppa hårt på cykelramarna och passa de flesta typer av cyklar.

Finns i färger Svart,Orange,Grön.

Frakt 1-2 Veckor.