FOTOTÄVLING VINN FINA PRISER HELA SOMMAREN


Vinn på den ultimata sommarbilden på din härliga cykeltur i Juni,Juli,Augusti vinnaren presenteras i slutet på varje månad.

Sommarvärmen är snart äntligen här och vi vill fira genom att uppmuntra dig att ta del av sommarens skönhet på två hjul! Vi är glada att presentera vår senaste initiativ - en spännande fototävling för våra fantastiska kunder.

Hur kan du delta?

Det är enkelt! Gör dig redo för en härlig cykeltur och fånga ögonblicket med din kamera eller telefon. Vi uppmanar dig att fånga det bästa av sommaren på din cykeltur - vare sig det är en solnedgång över en åker, skogens grönska längs vägen eller ett leende från dina cykelkamrater,picknick i det gröna.

Så här gör du för att delta:

  1. Ta en fantastisk bild under din cykeltur i sommar.
  2. Skicka in din bild via e-post till [email protected] och inkludera ditt namn och kontaktuppgifter.
  3. För att delta måste du vara kund hos oss.

Vad kan du vinna?

Varje månad väljer vi ut den mest inspirerande och vackraste bilden som vinnare. Vinnaren får äran att synas på våra sociala medieplattformar och en exklusiv gåva från oss på D-Future Fitness du kan vinna en ramväska eller helt ny spännande produkt på marknaden(prisets värde kring 500:-

Så vad väntar du på?

Gör dig redo för en oförglömlig cykeltur och fånga sommarens magi på bild. Vi ser fram emot att se dina fantastiska bidrag och att dela sommarstämningen!