WEST BIKING Safe Rechargeable Turn Signal LED Bike Rear Taillight Alarm

  • 55.75 EUR

NYHETUpplev friheten och tryggheten på vägen med WEST BIKING Safe Rechargeable Turn Signal LED Bike Rear Taillight Alarm. Detta innovativa bakljus är designat f

I lager
Share
Article Number: 547

NYHET

Upplev friheten och tryggheten på vägen med WEST BIKING Safe Rechargeable Turn Signal LED Bike Rear Taillight Alarm. Detta innovativa bakljus är designat för att ge dig en säkrare cykeltur, dag som natt. Med smarta funktioner som blinkers och automatiskt bromsljus, kan du kommunicera tydligt med andra trafikanter utan att kompromissa med din koncentration.

NJUT AV EN BEKYMRARFRI CYKELTUR - WEST BIKING bakljuset kommer med en intuitiv kontroll som monteras på styret, vilket låter dig signalera svängar utan att släppa taget. När mörker faller aktiveras Night mode automatiskt, så att du alltid är synlig.

INNOVATIV SÄKERHETSTEKNIK - Med den automatiska bromsljusfunktionen varnar du bakomvarande trafik i tid när du minskar farten. Det inbyggda larmet tjänar som ett extra skydd mot stöld och obehörighet.

MILJÖVÄNLIG OCH EFFEKTIV - Glöm dyra batteribyten! Den laddningsbara USB-designen gör det enkelt att hålla ditt ljus redo för äventyr, med endast 3 timmars laddningstid för full kapacitet.

Ta steget mot en säkrare och mer njutbar cykelupplevelse med WEST BIKINGs bakljus. Perfekt för alla cyklister som värdesätter sitt eget och andras välbehag på vägen.

14*9*6.7cm

300lm

Product Name West Biking

Alarm Remote Steering Taillight

Weight

271g

Size

PC +Anti-UV Material.

Frakt 2 veckor fraktfritt.