LOY LED Riding Backpack

  • 222.90 EUR

LOY LED-Ryggsäcken – din ultimata följeslagare för nattliga äventyr på två hjul! Denna innovativa ryggsäck är designad för att synas och skydda, oavsett om du s


I lager
Share
Article Number: 556

LOY LED-Ryggsäcken – din ultimata följeslagare för nattliga äventyr på två hjul! Denna innovativa ryggsäck är designad för att synas och skydda, oavsett om du susar fram på motorcykeln eller trampar iväg på cykeln. Med ett robust hårt skal och en högteknologisk LED-panel som är fullständigt anpassningsbar via en smidig app, kan du visa upp din unika stil med olika "ögon" som garanterat väcker uppmärksamhet. Koppla in med mobil,laptop,powerbank styr ögonen med LOY EYES appen går även att ladda in egna bilder.

LOY LED-Ryggsäcken är mer än bara ett blickfång; den är en säkerhetsinnovation som gör dig synlig i trafiken och ökar dina chanser att bli sedd av andra fordonsförare. Dessutom erbjuder den gott om plats för dina tillhörigheter, och det hårda skalet skyddar dem mot stötar och skakningar under resans gång. Perfekt för den moderna pendlaren eller den äventyrslystne utforskaren som inte vill kompromissa med stil eller säkerhet.

Med LOY LED-Ryggsäcken blir du inte bara en del av trafiken – du leder den med ljus och innovation. Beställ din idag och lys upp ditt nästa äventyr!

Frakt ca 2-3 veckor fraktfritt.