Blueear Rear View Mirror Cam

 • 111.24 EUR

. Med Blueear Bike Mirror Cam så ser du allt bakom dig real time utan fördröjning i skarp bild i fullt dagsljus men syns även bra i mörker. Den utklas

I lager
Share
Article Number: 1800


Med Blueear Bike Mirror Cam så ser du allt bakom dig real time utan fördröjning i skarp bild i fullt dagsljus men syns även bra i mörker. 

Den utklassar sidospeglar med hästlängder. Det här är en kamera som är speciellt utformade för elcyklar och vanliga cyklar men går även sätta på scooters, mopeder, barnvagnar mm för att hålla bra koll bakåt så man har ryggen fri. Jämför man med speglar så ser du med Mirror Cam hela trafiken bakom dig även på långt håll. Laddas med USB kabel inbyggt batteri 5000mh ca 5-6 timmars cykling laddas med usb kabel på 2-3 timar. 

Skarp och klar bild även i solsken justerbart ljus olika inställningar som passa dig bäst.

Monitor sätts på styret och kameran på sadel-stolpen eller ram följer med en väska att fästa på sadelstolpen.

 • Denna 1080P bakre kamera med 4,3 tums bildskärm uppdateras i realtid och hjälper dig att se fordon och andra cyklar närma sig bakifrån och befriar dig från att ständigt titta över axeln för att se vad som finns bakom dig, vilket ger effektivt skydd för cykling.
 • Effektivt blindpunktsskydd med utmärkt mörkerseende: jämfört med konventionella cykelbackspeglar har kameran ett brett synfält och utmärkt mörkerseende, skärmen visar scenen på det faktiska avståndet, det finns ingen deformation, vilket gör det säkrare att åka på vägen på natten.
 • Vibrationsfritt fäste med 360 ° rotation: Detta cykelspegelkamerafäste kan roteras 360 ° fritt, lämpligt för styre med en diameter på 20 till 30 mm, 7,2 fot lång kabel, antivibrationsfunktionen hindrar dig från att vackla och röra dig medan du cyklar. Du kan justera valfri vinkel för att få bästa möjliga utsikt medan du håller dig i en optimal körställning.
 • Waterprof IP68
 • Wide Viewing Angle
 • Anti Reflection
 • Color Night Vision
 • Limited Vision
 • 130 grader vinkel
 • AHD pcba (Analog High Definition har ett solskydd och en ljusstark energisparande LED bakgrundsbelysning)

Verktygsfri installation och borttagning: inga verktyg krävs för installation. Allt du behöver göra är att lossa och dra åt skruvarna på de två fästena på cykelns bakre kamera och övervaka på cykelstyret och sadelröret, justera kamerans vinkel, sätt in kamerakabeln i sidan av skärmen och använd kardborrebandet. För att fästa kabeln längs cykeln, slå på strömbrytaren och skärmen visar realtid bakom förare. Installationen är mycket enkel och bekväm. Går att ta med sig skärmen när du lämnar cykeln.

Hög kompatibilitet: Inte bara lämplig för professionella cyklister, utan också mycket lämplig för cyklister nybörjare. Denna cykel kamera passar de flesta cyklar, du kan fästa den på de flesta cykeltyper på marknaden, till exempel: e-cyklar,scooter,moped,barnvagn mm. 

Nightvision så du ser även bra i mörker. 

* 4,3 '' bildskärm med bakre kamera 1080p

* IP68 vattentät

* Monitor med inbyggt batteri 5000mh

1 års fabriks garanti


CE Certifikat

Frakt 7-9 dagar.