ENGWE EP-2 PRO EU Version

  • 1,116.22 EUR

Frakt 7-9 dagarUpptäck ENGWE EP-2 Pro: Den ultimata elcykeln för dina äventyr!Letar du efter en elcykel som inte bara tar dig från punkt A till B, utan också sp


I lager
Del
Varenummer: 305

Frakt 7-9 dagar

Upptäck ENGWE EP-2 Pro: Den ultimata elcykeln för dina äventyr!

Letar du efter en elcykel som inte bara tar dig från punkt A till B, utan också sprider glädje och spänning längs vägen? Då är ENGWE EP-2 Pro den perfekta följeslagaren för dig! Gör dig redo att utforska världen med kraft, hastighet och en oändlig känsla av frihet.

Känn kraften från den borstlösa motorn på 250W 48V (går att låsa upp till högre farter att gashandtaget kopplas in) klassas som elcykel går på hemförsäkring låst 25km//h från fabrik.

Perfekt för pendling.

Med ENGWE EP-2 Pro är varje cykeltur en adrenalinfylld upplevelse. Denna sköna elcykel dig dit du behöver på nolltid. Snabbt och smidigt, utan kompromisser.

Fälls ihop på någon minut och kan lätt tas med i husvagn eller husbil,bil den har infällbara pedaler. Med en imponerande räckvidd på upp till 40 km i Pure-Electric-läget(olåst) kan du utforska världen utan att tänka på att ladda om. Vill du sträcka dig ännu längre? Inga problem! Välj Hybrid-läget och ta dig an upp till 120 km med trampning i 25km/h. Varje resa blir till ett äventyr att köra elcykel är en ny nyttigare livsstil ta cykeln och handla,ta en cykelsemester i härlig natur.

Erövra alla terränger ingenting kan stoppa dig när du kör ENGWE EP-2 Pro. Oavsett om det är branta backar eller ojämn terräng, tar denna elcykel dig dit du vill.

Trygghet och stabilitet.

Ställbar stötdämpare fram går antingen ställa på fjädring för stötigare vägar eller ha på fast för fina släta vägar där du vill cykla snabbt.

Med sina robusta 20x4,0 tums CST gummidäck med aluminium fälgar erbjuder ENGWE EP-2 Pro enastående grepp och stabilitet på alla vägunderlag. Oavsett om det är asfalt, grus eller skogsstigar, kan du vara säker på en jämn och trygg körning varje gång du hoppar på din elcykel.

När det gäller din säkerhet kompromissar vi aldrig. ENGWE EP-2 Pro är utrustad med ett pålitligt skivbromssystem som ger dig snabb och effektiv inbromsning i alla väderförhållanden. Med denna elcykel får du total kontroll och trygghet under hela din resa.

Lättviktig och robust.

ENGWE EP-2 Pro lätt att manövrera och transportera. Den konstruerad för att klara en maxvikt på 150 kg, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för cyklister i alla storlekar och viktklasser.

Anpassad för din komfort.

Med flera justerbara funktioner kan du anpassa din körupplevelse precis efter dina behov. Justera säteshöjden för optimal komfort och körställning. Och med den tydliga LCD-skärmen har du alltid koll på hastighet, batterinivå och körläge.

Välj din stil

ENGWE EP-2 Pro kommer i tre snygga färger: svart, grå och orange. Välj den färg som speglar din personliga stil och gör din elcykel till en snygg förlängning av din personlighet.

Upptäck ENGWE EP-2 Pro idag och låt dig svepas iväg av dess kraft, hastighet och komfort. Med denna elcykel blir varje tur till en spännande och bekymmersfri resa. Ge dig själv möjligheten att utforska världen på ett nytt sätt!

Fabriksgaranti 1 år

Certification 

EN15194


Specification. Engwe Ep2 Pro 

160 mm Front & Rear Disc Mechanical Brake

Torque:55 N.m

Tires:

20 x 4.0 Fat Tires

Battery:48V13Ah Removable Internal Lithium-ion*1

Range:40 km (Electric Mode)

120 km (Pas Mode)

Speed 25 km/h låst

Charging Time:About 6.5H

Transmission System:SHIMANO 7 Gears

Display: LCD Display

Bike Weight:30 kg (66lbs)

Gross Weight:37.8 kg (80.7lbs)
RANDRIDE YG90B

1,545.70 EUR 1,416.85 EUR

ENGWE E26 ST

1,410.84 EUR

RANDRIDE YX20M

1,373.91 EUR

RANDRIDE Y90U

1,459.80 EUR 1,373.91 EUR

ENGWE Engine X

1,202.11 EUR